Biografie

Paul de Laat uit het Brabantse Oosterhout werd geboren op 16 juni 1982 als jongste in een gezin van drie. Het zingen zat al op jonge leeftijd in zijn bloed. Als kleine jongen van amper 2 jaar wekte hij elke morgen zijn broers en ouders met het Oosterhoutse carnavalslied ”Kaaiendonk”

Zijn zangcarrière begon in 2001 als een geintje tijdens een karaoke-avond in Disney Land Resort Paris, waar hij “een eigen huis” van René Froger zong. Enkele dagen nadien stond Paul op het podium met de alom bekende formatie Set Up. Enige tijd later ontmoette hij de Madese zanger Johnny Light, die hem aanspoorde door te gaan. Dit resulteerde in de eerste contacten met André Kooiman, gewaardeerd schrijver van Nederlandstalige liedjes met prachtige melodieën voor menig zanger en zangeres. Paul debuteerde in de zomer van 2004 met zijn CD “Ik droom nog altijd van Griekenland”. Sindsdien treedt hij regelmatig op in Nederland en België en weet met zijn gezellige meezingers en ballades over zonnige oorden jong en oud te entertainen!

!!!!!!!!GEEN FEEST ALS PAUL NIET IS GEWEEST!!!!!!!!

Om deze slogan kracht bij te zetten laat Paul continu nieuwe muziekbanden maken die net iets meer finishing touch hebben als de oorspronkelijke versies.

Inmiddels heeft Paul de Laat een album en 17 singels uitgebracht. In 2023 is zijn nieuwste singel “Haal eens bier” uitgebracht.